FAQ

Odgovori na Vaša često postavljena pitanja. Za sve dodatne informacije
možete stupiti u kontakt putem kontakt forme
ili emaila: info@foto387.com

Pakete i cjelokupnu ponudu pogledajte u brzom vodiču za mladence kojem možete prisupiti ovdje.

Nije potrebno, imam svoj prijevoz.

Trošak prijevoza je uračunat u cijenu na području Sarajeva. Za sve ostale gradove i mjesta naglasit ću iznos dodatnih troškova prijevoza.

U svakom paketu je naglašen vremenski rok isporuke.

Obrada fotografije igra veliku ulogu za ishod finalne fotografije. Obrada (edit) predstavlja moj rad i mene kao fotografa. Da biste dobili samo najbolje moguće, dostavljam isključivo fotografije na kojima su urađene potrebne korekcije, odnosno edit. To je dio procesa nastanka fotografije, te iz tog razloga ne dostavljam sirove fotografije. Isto važi i za video.

Ne ograničavam se brojem fotografija u svom radu tako da ni u jednom paketu ne postoji maksimalan ili minimalan broj fotografija. Okviran broj fotografija se kreće od 150 do 1000+ fotografija.

Razumijem Vašu potrebu za privatnost i poštujem Vaše želje. majte na umu da ste me pronašli kroz moj rad i da su fotografije koje objavljujem ključan način komunikacije sa potencijalnim klijentima. To je i razlog zašto bih neke od fotografija nastalih na dan vašeg vjenčanja mogao koristiti na Foto387 web stranici i društevnim mrežama.

Ako želite da vaše fotografije sa vjenčanja budu potpuno privatne i nikada objavljene sa moje strane, to će podići ukupnu cijenu za 50%.

Plaćanje čitavog dogovorenog iznosa vršite na dan vjenčanja po završetku mog angažmana.

Da biste provjerili dostupnost i dobili sve potrebne informacije, molim Vas da detaljno ispunite obrazac ispod.

Kontaktirajte nas